Новини про зірок
Подобається

Країна в сльозах: відома модель померла, отруївшись чадним газом (ФОТО)

16/12/2016     Автор: Яна Романська
Країна в сльозах: відома модель померла, отруївшись чадним газом (ФОТО)

Наталя повернулася додому з Польщі 15 грудня. У цей день і сталася трагедія.

Організатор конкурсів краси Наталія Макей загинула в своєму будинку 15 грудня. За попередніми даними — від отруєння чадним газом. Їй було всього 43 роки.

На своїх останніх фотографіях в соцмережах Наталя виглядає щасливою. Ще пару днів назад модель відпочивала в Кракові, передає Корупція.Стар

— У четвер вранці дочка приїхала з Польщі, — розповідає і плаче мама Наталі Людмила Федорівна. — Запалювала котел, але у неї не виходило. Подзвонила Стасику, своєму чоловікові, питала, що з котлом. Наташа все-таки його включила, лягла спати. Я їй ще об 11 годині ранку дзвонила, а вона каже: "Мама, я сплю". Щось сталося … Навіть сусіди відчували газ. Наташа була одна вдома.

— Стасик сказав: "Щось Наташа не відповідає ні на один телефон. Зателефонуйте одному Кості, у нього ключ від будинку, треба перевірити". Ми приїхали до Наташі удвох з Костею, о п'ятій годині дня, — продовжує Людмила Федорівна. — Наташа лежала непритомна … Я їй робила штучне дихання, але врятувати не змогла. Лікарі сказали, що це отруєння чадним газом.

— Мені нічого не снилося, ніяких поганих передчуттів у мене не було, — продовжує Людмила Федорівна. — Чи не могла подумати, що таке станеться. Наташа була найкращою дочкою, яку можна тільки мати. Вона була для нас опорою. Ми зараз залишилися без рук, голови … Вона все брала на себе, допомагала чим тільки могла.

Колеги Наталі по модельному бізнесу шоковані тим, що сталося.

— Для мене, це, звичайно, шок. Трагедія і велика втрата для всіх, хто знав Наташу. Я дізналася про це вночі і вже не змогла заснути, — каже власниця модельного агентства Тамара Гончарова. — Наташа починала працювати у мене. Ми разом подорожували. Наташа, перш за все красива жінка. Вона еталон жіночої краси, чарівності, шарму. Наташа домагалася поставлених цілей: з моделі виросла у власницю власного агентства. Останні кілька років Наташа була режисером-постановником Міжнародного конкурсу "Королева Весна". Вона любила свою роботу — віддавалася їй повністю. Завжди знаходилася в творчому пошуку.

— Чоловік Наташі повідомив мені цю жахливу новину. Ми глибоко сумуємо і висловлюємо співчуття всій її родині, — говорить директор агентства моделей Сергій Нагорний. — Це безглузда смерть. Ми завжди захоплювалися Наташею, її красою, почуттям стилю … Це дуже товариська, щира людина. Наташа одна з перших білоруських моделей, яка виділялася серед всіх. В моє агентство вона прийшла в 1997 році як викладач по дефіле і режисер.

Чоловік Наталії Макей бізнесмен. Дітей у подружжя не було.

Похорон Наталії відбудуться в суботу.

24228346