Новини про зірок
Подобається

Садо-мазо: скандальна онука відомого політика знялася у жорсткій еротиці (ФОТО 18+)

06/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Садо-мазо: скандальна онука відомого політика знялася у жорсткій еротиці (ФОТО 18+)

І знову обкладинка "loaded" перевершила всі попередні «кавери». На цей раз свою ледь прикриту красу не посоромилася показати улюблениця модної молоді Маша Фокіна, якій подобається одяг в стилі садо-мазо, що не заважає їй носити капці з Міккі Маусом, передає Корупція.Стар

Які речі повинні бути у дівчини в гардеробі, щоб час від часу радувати погляд свого хлопця?

Крім звичайного одягу, як мені здається, повинні бути якісь речі з екстремальним ухилом, в стилі садо-мазо наприклад. Ну, про що може ще мріяти хлопець у своїх сексуальних фантазіях?

Скільки тобі зазвичай потрібно часу, щоб підкорити серце молодої людини?

Повір, це не є проблема для мене, хіба це можна виміряти часом? Якщо людина мені дійсно цікава, то я можу запасти йому в серце з першої зустрічі і дуже надовго.

А як повинен вести себе хлопець, щоб сподобатися тобі?

У нього має бути відмінне почуття гумору, без цієї якості нікуди — це фундамент. Від відмінного почуття гумору йде красива посмішка і очі добрі, ну і мій маленький фетиш … гарненька попка у хлопця, може вплинути на багато що, особисто для мене!

 

Як ти зазвичай маніпулюєш хлопцями і наскільки легко піддаєшся маніпуляціям сама?

Ваш журнал можуть читати мої знайомі, тому про те, яким маніпуляціями користуюся, я вам не скажу. А що стосується маніпуляцій зі мною, то частіше за все я піддаюся впливу рівно до тих пір, поки сама це дозволяю, хоч і в кожному правилі бувають виключення.

 

MARSHY BED 752

MARSHY BED 752