Плітки
Подобається

Розпусна Віка з «НеАнгелів» показала свої принади в еротичних позах (ФОТО 18+)

03/12/2016     Автор: Яна Романська
Розпусна Віка з «НеАнгелів» показала свої принади в еротичних позах (ФОТО 18+)

Чорнява учасниця дуету "НеАнгели" Віка заявила, що любить демонструвати свої принади. Мовляв, може собі дозволити з'явитися на людях без нижньої білизни, передає Корупція.Стар

Щоправда, сама Віка ще не ризикує оголяти повністю ноги, тому ховає їх під панчохами. Мовляв, боїться захворіти.

"До речі, зараз я переходжу на панчохи, які є однією з найбільш пікантних деталей гардеробу. Та й взагалі панчохи чоловікам завжди дуже подобаються", — додала брюнетка.

А от, що не ховає за одягом Віка, так це груди. Артистка обома руками за глибокі декольте та прозорі блузки.

"Із задоволенням ношу декольте з правильно підібраним бюстгальтером, який підкреслює особливості моїх грудей. У мене дуже близько розташовані груди, тому я не морочусь, як підтягти її з обох боків, просто вибираю ліфчик, який закриває соски і підтягує груди вгору. Повірте, зовнішній вигляд просто карколомний!", — заявила вона самовпевнено.

До слова, першими, кого шокували груди Віки, стали її однокласники.

"У мене була ситуація, коли я з двома подружками задала моду. Я якось прийшла до школи в прозорій білій футболочці, а на наступний день точно так само одягнулися мої подружки", — згадує брюнетка.

Та, судячи зі слів "НеАнгела", її однолітки чоловічої статі не надто оцінили таку відвертість.

Дуже позитивно Віка ставиться до спідниць і суконь міні:

"У принципі, носити міні може кожна дівчина. Мені здається, при виборі одягу важлива фактура тканини, візерунок, про це вже не раз писалося в модних журналах. Тобто, одяг повинен підкреслювати достоїнства фігури і приховувати недоліки, і неважливо, міні це або максі".

Також полюбляє Віка, коли відкритий живіт та ноги. Та попри це, брюнетка упевнена, що їй вдається залишатися загадковою.

"Завжди прикриваю передні місця, для людей найбільш інтимні місця повинні залишатися загадкою", — пояснила вона.

Та траплялися у житті артистки й такі чоловіки, які намагалися переконати її одягатися скромніше.

"Багато моїх чоловіків забороняли одягатися відверто. Коли я ще не була популярною, багато хлопців помічали, як на мене звертають увагу на вулиці. Пам'ятаю, зупинялося по декілька машин відразу, щоб зі мною познайомитися", — згадує про бурхливе минуле Віка.

"На той момент я зустрічалася з хлопцем, і коли ми разом вибирали речі, він всіляко перешкоджав купівлі чогось відвертого, і часто говорив: «Так, вистачить, не хочу тебе бачити в цьому!", — додала вона.

6ef0d1d-01 6130eef-00 2925491-05 a48af63-02