Новини про зірок
Подобається

Донька скандального депутата, яка намагалася скоїти самогубство на очах у сестри і її дітей викинулася з вікна (ФОТО)

30/11/2016     Автор: Катерина Гук
Донька скандального депутата, яка намагалася скоїти самогубство на очах у сестри і її дітей викинулася з вікна (ФОТО)

16 листопада вона загрожувала сестрі і її маленьким дітям, що зведе рахунки з життям, передає Корупція.Стар

У той день Насті виповнилося 22 роки. Своїх батьків вона пережила приблизно на три місяці. 14 серпня страшна аварія забрала життя Павла Михайловича і його дружини. Вижила тільки Настя — вона сиділа на задньому пасажирському сидінні та отримала важкі травми ніг і тазу.

c0ogbvhed0y

Увечері 24 листопада Анастасія, молодша дочка віце-спікера Законодавчих зборів Павла Солтана, випала з вікна будинку на півночі Петербурга.

Днями дівчина розлучилася зі своїм чоловіком Олексієм Плотніковим — шлюб не протривав і півроку.

Справитися зі своїм горем Настя, судячи з усього, так і не змогла. Напередодні загибелі вона втекла з лікарні, куди її примусово поклала старша сестра Вероніка. Та наполягала на реабілітації: мовляв, без курсу лікувальної фізкультури Настя може назавжди залишитися кульгавою.

При цьому Вероніка забрала у сестри і мобільник, і гроші, і ключі від квартири — щоб не втекла. Пізніше, під тиском громадськості, все-таки ключі повернула. І Настя, звичайно ж, з клініки втекла.

Тим часом, як стало відомо вночі 25 листопада, Анастасія вже натякала близьким про можливе самогубство.

— Вероніка не говорить про це, береже сестру, я скажу. 16 листопада Настя зробила демонстративну спробу суїциду. І її забрали в психіатричну лікарню. З нею провели кілька днів роботи. Потім її відпустили на реабілітацію, — написала в соціальній мережі «Вконтакте» подруга сім'ї на ім'я Олександра.

За її словами, Настя була «психічно здорова».

— Їй потрібна допомога. І справа не тільки в горі, — написала Олександра.

Досить несподівано для всіх, але після цього і сама Вероніка зробила визнання. За її словами, Настя дійсно намагалася накласти на себе руки, причому демонстративно — на очах Вероніки і трьох її маленьких дітей.

Судячи з усього, після цього дівчину і поклали в лікарню на реабілітацію. Питання тільки: чому не в психіатричну?

— Я повинна була убезпечити себе і своїх дітей, — каже Вероніка.

Ближче до ранку вона видалила свою сторінку в соцмережах. Тим часом, багато знайомих (і незнайомі) вже поспішили звинуватити у всьому друзів і близьких Насті.

Аргументи такі: залишили одну, без грошей і засобів зв'язку, не приїхали в гості в день її народження …

Втім, за інформацією з оточення сім'ї Солтан, два роки тому Настя вже намагалася зробити щось подібне. І теж — в день свого народження. Тільки тоді батьки були живі — вони-то і зуміли напоумити дівчину.