Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 1 грудня

29/11/2016     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 1 грудня

Гороскоп – Терези 

Терези, 1 грудня, будуть дуже ретельно працювати, усуваючи дрібні недоліки. Увечері Вас чекає вечеря у великій компанії. Але Ви не будете налаштовані романтично, а наберетеся хоробрості покінчити зі старою прихильністю, яка давно обтяжує і не приносить ніякого задоволення. 

Гороскоп – Скорпіон 

1 грудня, Скорпіони зможуть дуже позитивно зарекомендувати себе перед начальством. Вам належить допомагати керівництву в організації майбутнього заходу, під час підготовки якого Ви покажете себе як веселий і компанійська людина, що володіє ще і хорошими організаторськими здібностями. 

Гороскоп – Стрілець 

Стрільців, 1 грудня, попереджає про те, що Вам варто зайнятися своїм здоров’ям. Організм то і справа буде подавати знаки, які Ви довгий час ігнорували. Дивіться, щоб в один момент не довелося опинитися в лікарні. Візьміть кілька днів відпустки, щоб заповнити резерви організму. 

Гороскоп – Козеріг 

Козероги, 1 грудня, не зважаться показати свої справжні почуття перед колегами на роботі. Проблеми в особистому житті Ви будете приховувати за посмішкою і позитивним настроєм. Зірки радять все ж поділитися з другом, щоб на душі стало легше. 

Гороскоп – Водолій 

1 грудня, Водолії будуть вирішувати проблеми, які їм влаштують молодші родичі. Для усунення ситуації навіть доведеться витратити гроші, які Ви відкладали на придбання дорогої речі, потрібної для роботи. 

Гороскоп  – Риби 

Зірки, 1 грудня, говорять про те, що Риби продемонструють весь свій креатив під час виконання службових обов’язків. Ви отримаєте не тільки хороші результати від закінченого проекту, а й усвідомлення того, що Ви займаєтеся улюбленою справою. А зараз, погодьтеся, це велика рідкість. 

Гороскоп – Овен 

Овни, 1 грудня, будуть страждати по близькій людині, якого в потрібний момент не виявиться поруч. Вам доведеться визнати, що Ви потребуєте його підтримці, тому його присутність у Вашому житті настільки необхідно. 

Гороскоп – Телець 

Гороскоп Тельців, 1 грудня, говорить про те, що Ви проведете день в дуже теплій і дружній обстановці. Вам належить спілкуватися з близькими по духу людьми, завдяки яким Ви усвідомлюєте, що рішення Ваших проблем лежить на поверхні. 

Гороскоп – Близнюки

1 грудня, Близнюки почують на свою адресу не надто втішні зауваження від когось із найближчих родичів з приводу зайвої опіки. Буря обурення від людини буде достатньою виправданою, тому прийміть заходи і дайте дорогій людині більше свободи у прийнятті рішень. 

Гороскоп – Рак 

Раків, 1 грудня, говорить про те, що Вам належить дуже добре розпорядитися своїми фінансами. Економні покупки не тільки зроблять Ваш будинок затишніше, а й майже не позначаться на матеріальному стані. Ви будете собою дуже задоволені. 

Гороскоп – Лев 

Леви, 1 грудня, присвятять когось із близьких родичів у свій план по заробітку грошей. Спочатку Ваша ідея буде сприйнята скептично, але потім близька людина прийде до висновку, що тільки геніальна особистість змогла б зміг би придумати таку ідею. Ловіть момент, коли можна заручитися підтримкою. 

Гороскоп – Діва 

Дівам, 1 грудня, належить бурхливе з’ясування відносин з другою половинкою. Після озвучених претензій Ваш коханий пообіцяє надалі не засмучувати Вас з таких приводів.