Новини про зірок
Подобається

Шок: розкрито жахливу таємницю про ведучу Надію Матвєєву (ФОТО)

26/11/2016     Автор: Катерина Гук
Шок: розкрито жахливу таємницю про ведучу Надію Матвєєву (ФОТО)

Завдяки телеведучої Надії Матвєєвої програма "Все буде добре" на "СТБ" стала однією з найпопулярніших на українському телебаченні. Ця програма являє собою збірник різних корисних порад. В ефірі розбираються питання про чоловіків, жінок і дітей. Кожен ефір Надія запрошує до себе в студію відомих людей, щоб показати їх глядачам з іншого боку, передає Корупція.Стар

Спеціально для тебе редакція tochka.net вирішила зібрати невідомі факти про популярну ведучу Надію Матвєєвої.

fce_4075568

У дитинстві Надія Матвєєва хотіла бути схожою на Маргариту Терехову в ролі Міледі з фільму "Д'Артаньян і три мушкетери". Роль Міледі приваблювала її в манері спілкування, а також приваблювали шикарні кучері.

У дитинстві Надія відвідувала різні гуртки: балет, народні танці, відвідування басейну, великий теніс, баскетбол, курси крою та шиття, театральний гурток.

Під час сварки Надія дуже імпульсивна, і може розбити посуд. Телеведущая прийшла до висновку, що діє так в ситуації, яка здається їй безвихідною. Вона зізналася, що коли навіть жила з батьками першого чоловіка, била посуд із завидною регулярністю.

Надія Матвєєва обожнює котів. Якось вона розповіла, що її домашні улюбленці — саме коти. Такий вибір зробив її син, і Надія повністю підтримала його. До речі кажучи, в дитинстві у Надії Матвєєва жили і собаки, їжачок, рибки, хом'як, морська свинка і навіть галка.

Її улюблений актор — Джордж Клуні. Вона вважає його гарним, талановитим і розумним чоловіком.

Надія Матвєєва довіряє і захоплюється роботою лікарями. Так ,як ще новонародженою вона перенесла крупозне запалення легенів, опинившись на межі життя і смерті. Молодий лікар, ще зовсім недосвідчений, рятував її, незважаючи на сумні прогнози.

Надія досить емоційна людина. У сім'ї вона навіть отримала прізвисько "Міс Паніка".

Обожнює готувати різні страви. Але найкраще у неї виходить плов і чебуреки.

Надія Матвєєва вірить в гороскопи і передбачення. Вона зосереджується на позитивних моментах гороскопу і діє в цьому напрямку