Новини про зірок
Подобається

Подвійне самогубство: госпіталізовано відому співачку, яка порізала вени і потрапила в ДТП (ФОТО)

24/11/2016     Автор: Катерина Гук
Подвійне самогубство: госпіталізовано відому співачку, яка порізала вени і потрапила в ДТП (ФОТО)

Відома телеведуча, колишня солістка популярного гурту потрапила до однієї з московських лікарень після ДТП. Медики з'ясували, що вона намагалася накласти на себе руки, порізавши собі вени, передає Корупція.Стар

Перова порізала собі вени, а потім потрапила у ДТП на північному сході російської столиці. До НДІ ім. Скліфосовського вона була госпіталізована з різаними ранами на лівому зап'ясті, їй поставлений попередній діагноз — спроба суїциду,  з посиланням на медиків.

crop

Сама співачка заявила, що рани отримала внаслідок аварії, порізавшись об вибите скло.

У свою чергу, медики стверджують, що співачка намагалася накласти на себе руки. За їх словами, Перова "поводилася дивно", крім того, співачка перебувала у стані алкогольного сп'яніння.

"Повірте, у "швидкій" працюють кваліфіковані лікарі, і вони здатні відрізнити рану, отриману осколком скла, від порізу, який буває при суїциді", — зазначили медики.

Аварія сталася в Несущевському провулку, співачка за кермом Opel протаранила позашляховик Mercedes. За словами очевидців, вона перевищила швидкість, а водій Mercedes сказав, що Перова намагалася втекти з місця аварії.

Сама артистка сказала, що не знає, хто був винуватцем аварії: "Важко визначити, хто винуватець ДТП, оскільки автомобіль, в який я врізалася, стояв прямо на трамвайних коліях. Я не знаю, тому нехай визначають органи", — сказала співачка.

Мати співачки стверджує, що Перова перебувала у стані сильної депресії.

"Лєна скаржилася, що в неї почався період простою: її нікуди не запрошували, після того як закінчилися зйомки програми Життя прекрасне. Ми з чоловіком помічали, що у неї млявий, сумний голос", — розповіла вона.

Мати співачки також спростувала інформацію про те, що Перова була п'яна, перебуваючи за кермом: "Не може бути! Вона давно не випиває. Коли вона була у гурті Лицей там, звичайно, було все. Але зараз вона веде здоровий спосіб життя. Я не можу повірити!".