Зірка «Victoria’s Secret» Марта Хант розкрила секрет ідеальної фігури (ФОТО)

19/11/2016     Автор: admin
Зірка «Victoria’s Secret» Марта Хант розкрила секрет ідеальної фігури (ФОТО)

Модель, яку ЗМІ називають "фітнес-наркоманом", одержима спортом і в першу чергу зв'язком між роботою над собою і результатами, передає Корупція.Стар

Регулярні тренування "ангела" Victoria's Secret Марти Хант включають в себе вправи на батуті, йогу, танцювальні та силові елементи. Про це сама модель розповіла журналістам в залі фітнес-клубу "Body By Simone", який традиційно вибирають знаменитості. "У цьому році я додала силових вправ і насолоджуюся заняттями з вагою", – зізналася Марта. За її словами, силові тренування надають їй багато сил, "більше, ніж будь-коли, і це неймовірне відчуття".

Модель, яку ЗМІ називають "фітнес-наркоманом", дійсно одержима спортом і в першу чергу зв'язком між роботою над собою і результатами. "Те, як виглядає моя попа в стрінгах після докладених в залі зусиль, мотивує і змушує мене повертатися туди і продовжувати роботу над собою далі", – сказала Марта.

5 грудня березні Хант візьме участь в черговому шоу Victoria's Secret. На подіум разом з нею вийдуть також визнані зірки бренду Адріана Ліма, Алессандра Амбросіо і Лілі Олдрідж, а також Белла Хадід і Кендалл Дженнер. Хант каже, що вся команда посилено працює над шоу – без вихідних. "Ми дуже зосереджені. Крила, з якими ми підемо по подіуму, дуже важкі, а ми не хочемо, щоб щось пішло не так", – пояснила модель.