Новини про зірок
Подобається

Терміново: відомий співак здійснив жорстоке навмисне вбивство (ФОТОДОКАЗ)

18/11/2016     Автор: admin
Терміново: відомий співак здійснив жорстоке навмисне вбивство (ФОТОДОКАЗ)

Розбиратися, що й до чого, співаку було ніколи, дуже вже він боявся спізнитися. Тому співак натиснув на газ і поїхав…

Того ранку співак поспішав на літак і виходив з під'їзду практично бігом. Він завів машину і почав виїжджати з двору, як раптом під колеса машини кинувся пес. Співак ахнув, посигналив, але було вже пізно — закривавлений пес біля його машини не рухався, передає Корупція.Стар

Перебуваючи за кермом, російський популярний співак Валерій Леонтьєв задавив спанієля своїх сусідів, в результаті чого потрапив під суд. За ненавмисне вбивство домашньої тварини зірці довелося викласти кругленьку суму.

original-1426770583

Пса знайшли перелякані сусіди і одразу доставили в лікарню. Деякий час вони боролися за життя спанієля, але, на жаль, врятувати пса не вдалося.

Убиті горем сусіди вважали поведінку співака обурливим і подали на нього в суд. До честі Леонтьєва, він не проігнорував судову повістку і разом зі своїм директором прийшов на засідання суду. Питання вирішили швидко. Співак не став відпиратися, що був винуватцем наїзду. "Казанова" відшкодував позивачам суму, яку вони витратили на лікування та поховання пса, а також сплатив покупку нового спанієля — в якості відшкодування моральної шкоди. У підсумку Валерій Якович виклав не малу суму — кілька сот тисяч рублів.

sbil-sobaku-chto-delat1