Новини про зірок
Подобається

Син Таїсії Повалій розповів, як його зіркова мама зрадила першого чоловіка

04/11/2016     Автор: Яна Романська
Син Таїсії Повалій розповів, як його зіркова мама зрадила першого чоловіка

Після одинадцяти щасливих років разом Таїсія Повалій закохалася у іншого чоловіка, і покинула свого. 

Син Таїсії Повалій Денис розповів, як розпався шлюб його батьків. Денису Повалію тоді було десять років. Своїх батьків Денис Повалій зірковий син любить однаково. І добре знає історію їхнього кохання, передає Корупція.Стар

"Вони навчалися в одному вузі, і просто влітку їх відправили на практику, на буряки. Вони там просто разом, в одному комбайні, чи де там… в одному грузовику щось там , збирали ці овочі. Ну, і там розговорилися. Батько там взяв гітару, вони спілкувалися…", — згадує Денис. 

З того часу між Володимиром і Таісією почався бурхливий роман. Спочатку вони листувалися, потім співачка зібрала свої речі, і переїхала жити до вже відомого на той час музиканта. За рік у подружжя з'явився син – Денис. Батьки Дениса весь час гастролювали — Таісія Повалій своїми маршрутами, Володимир — своїми. Разом родина проводила досить мало часу. 

"Разом на море поїхали справді, один раз тільки. Це вже був такий період трошечки якогось відчуження між ними, я це відчував, але ми справді поїхали разом утрьох у Миргород, там пили цю водичку мінеральну, гуляли по парками, якісь були там процедури. Взагалі, це був перший такий відпочинок утрьох", — розповів син співачки. 

Цей сімейний відпочинок виявився і останнім. Зараз колишнє подружжя не спілкується взагалі. Кожен має свою родину. Підтримує стосунки з обома батьками лише Денис: окремо спілкується з татом — про маму при ньому ані слова, окремо — з мамою — не згадуючи про тата.