Новини про зірок
Подобається

«Як жити?»: 23-річна дочка відомої співачки тяжко хвора. Шанувальники в сльозах…

03/11/2016     Автор: Яна Романська
«Як жити?»: 23-річна дочка відомої співачки тяжко хвора. Шанувальники в сльозах…

Спадкоємиця співачки відверто розповіла про боротьбу з хворобою, яка заважає їй виступати на гастролях.

Починаюча співачка розповіла, що серйозно хвора і не розуміє не порушувати свій робочий графік через погіршення стану здоров'я, передає Корупція.Стар

«На жаль, після великого, красивого свята в Грозному я повернулася додому остаточно хвора. Голосу немає взагалі. Вранці були лікарі і поставили діагноз «гострий бронхіт». Через день мені летіти в Киргизію. Як?»- Написала молода артистка.

23-річна дочка Валерії Ганна Шульгіна пішла по стопах зіркової мами і почала кар'єру співачки. Дівчина гастролює разом з мамою та іншими артистами по країні і з успіхом виступає перед глядачами, яким вже встигла полюбитися. Нещодавно Анна була в Грозному, куди вирушила в компанії Валерії, Йосипа Пригожина, Тіматі і Миколи Баскова. Але після свого повернення Шульгіна поділилася з шанувальниками тривожними новинами.

970701_original

За визнанням Шульгиної хворіє не тільки вона, а й зоряна мама теж хворіє. Дівчина бореться з недугою вже більше тижня і ніяк не може остаточно від нього позбавитися. Підписники Анни припустили, що хвороба затягнулася через її щільний робочий графік, який заважає дівчині провести кілька днів у постільному режимі.