У Києві обрали найкрасивішу студентку України (ФОТО)

03/11/2016     Автор: Яна Романська
У Києві обрали найкрасивішу студентку України (ФОТО)

px-nyzkelxa1 листопада в столичному концерт-холі відбувся фінал всеукраїнського конкурсу краси "СтудМіс України-2016". Переможницею конкурсу стала представниця Київської області Ганна Фатєєва, передає Корупція.Стар

Титул "Перша Віце-СтудМіс України-2016" дістався конкурсантці з Тернопільської області Василині Слебедюк, а представниця Сумської області Карина Забродіна отримала титул "Друга Віце-СтудМіс України-2016".

Щороку склад журі конкурсу змінюється. Цього року найкрасивіших, талановитих і кмітливих дівчат вибирали: Маргарита Січкар, Амадор Лопес, Тимофій Нагорний, засновник і власник конкурсу "СтудМіс України" Олександр Санченко, "СтудМіс України-2015" Ганна Соколова.

Переможниця представлятиме Україну на міжнародному конкурсі World Miss University-2016: "Не можу передати вам це відчуття, коли стоїш на сцені і чекаєш оголошення переможниці. Одночасно терзають сумніви, але і до останнього сподіваєшся на перемогу. Для мене перемога в конкурсі – це велика відповідальність і нові обов'язки. Для того щоб з гордістю носити титул "СтудМіс-України-2016", я повинна бути соціально-відповідальною, постійно особистісно розвиватися і щодня працювати над собою. Я розумію, що завдяки конкурсу тепер у мене з'являться нові можливості і сподіваюся не упустити жодної. Вже з нетерпінням чекаю поїздку до Китаю, щоб гідно представити Україну на конкурсі World Miss University-2016. Сподіваюся на перемогу", – поділилася своїми враженнями Ганна Фатєєва.

На конкурсі "СтудМіссУкраіни 2016" дівчата дефілювали в колоритних національних костюмах, купальниках та вечірніх сукнях.