Плітки
Подобається

15-річна дочка Віри Брежнєвої змінилася до невпізнання (ФОТО)

26/10/2016     Автор: Яна Романська
15-річна дочка Віри Брежнєвої змінилася до невпізнання (ФОТО)

Соня Кіпреман — старша дочка Віри Брежнєвої порадувала своїх шанувальників зміною іміджу.

Днями Соня Кіперман виклала на своїй сторінці в Instagram свіже фото, чим дуже порадувала підписників, передає Корупція.Стар

Таким чином дочка Віри Брежнєвої продемонструвала публіці свою нову зачіску, дівчина обрізала чубок і стала виглядати зовсім по-іншому.

Шанувальники юної моделі помітили, що після зміни іміджу 15-річна дівчина стала виглядати ще на кілька років молодше, і що така стрижка ще більше підкреслила подібність Соні зі своєю знаменитою мамою.

cjyz

«Набагато миліше стала і маленька відразу … років 13-14», «Як дитинка))», «На маму схожа дуже! дуже крута», «А мені здається, без чубчика ти доросліша) але з чубчиком теж красиво», «Ну ти прям такою миленькою стала))», «Як на маму схожа, вау».

Уже кілька років дочка Віри Брежнєвої навчається в модельному агентстві, вивчає дефіле, психологію, етикет і позування. Як фотомодель вона рекламувала один з українських модних брендів — виробника оригінальних головних уборів, а в 2016 році зробила перші кроки на подіумі.

У січні в Нью-Йорку на Тижні моди Соня демонструвала нову колекцію молодого українського дизайнера Анни Кареніної (Anna K). І це ще не все, 15-річна дочка Віри Брежнєвої уклала угоду з рекламною компанією Bella Potemkina і не тільки відкривала показ в рамках Тижня моди, а й стала обличчям осінньо-зимової колекції цього бренду.

ggggggggggggggg-600x365