Новини про зірок
Подобається

«Вам не потрібні нирки Козловського?» Ігор Кондратюк більше не повернеться на «Х-фактор» (ФОТО)

23/10/2016     Автор: Катерина Гук
«Вам не потрібні нирки Козловського?» Ігор Кондратюк більше не повернеться на «Х-фактор» (ФОТО)

Продюсер Ігор Кондратюк, який з першого сезону був у одним з членів журі шоу "Х-фактор", не сумує за проектом, після того, як пішов з нього. 

"Це просто сум за пережитим великим епізодом у житті, тим більше за епізодом, до якого я мав відношення з самого початку, коли ми літали на кастинги по всій Україні, у мене не має жалю, мені просто зоологічно цікаво, що у них в середині відбувається", — говорить Ігор Кондратюк, передає Корупція.Стар

До речі, продюсер нещодавно розповів, чому його колишній підопічний Віталій Козловський не може виїжджати з України закордон.

384683497

"Є 4 виграних суди, які винесли рішення на користь правовласника, тобто мене, опонент нічого не зробив, щоб виконати ці суди. У виканавчої служби в цій країні є мало важилів, щоб виконати постанову суду. Не можна забрати квартиру, бо в нього немає, не можна забрати машину, бо в нього немає, не можна забрати кошти, тому що на рахунку 0, тобто служба сіла на попу і заборонила виїзд, тому що у них немає важелів щоб щось зробити. У нас є можливість подати ще 5 позивів, тому що Козловський продовжує співати те, що йому не можна співати, тому що він програв, а що далі, нирки Козловського? Вам не потрібні нирки Козловського?", — іронізує Кондратюк.