Плітки
Подобається

«Хто ж батько дитини?» Катя Осадча вагітна вдруге (ФОТО)

22/10/2016     Автор: Катерина Гук
«Хто ж батько дитини?» Катя Осадча вагітна вдруге (ФОТО)

Останнім часом з'являється багато новин про поповнення в зоряних сім'ях, вагітності або передбачуваної вагітності знаменитостей. 

На цей раз з'явилися чутки про те, що телеведуча Катя Осадча готується вдруге стати мамою, передає Корупція.Стар

Катя Осадча в рамках програми «Світське життя» часто задає незручні і гострі запитання представникам політичної еліти, зіркам шоу-бізнесу. Телеведуча надихає безліч жінок своїми стильними нарядами, які вдало підкреслюють всі достоїнства її фігури.

nnnn

Але останнім часом шанувальники стали помічати, що Катя почала віддавати перевагу більш просторому одязі, в соціальних мережах Instagram і Facebook все частіше з'являються пости про вагітність української зірки, деякі підписники навіть стверджують, що бачили, як Осадча вибирала в дитячому магазині коляску.

rrrr ttt-2
Вперше інформація про цікаве положення Каті Осадчої з'явилася восени після перших випусків «Світського життя», шанувальники звернули увагу на сріблясту обтягуючу сукню, яка підкреслила акуратний животик ведучої. Цей наряд і викликав безліч суперечок у громадськості.

Від випуску до випуску передачі стає очевидним той факт, що якщо раніше завжди струнка Осадча воліла приталені вбрання, то тепер все частіше з'являється на публіці у сукні вільного крою.

rrr

Все рідше телеведучу знімають в профіль, щоб відвернути увагу глядачів від змінених форм знаменитості. Що теж підігріває інтерес шанувальників і породжує нові чутки про вагітність Каті Осадчої.


Поживемо-побачимо, як йдуть справи насправді, якщо Катя Осадча знаходиться в цікавому положенні, то скоро приховувати це стане дуже складно!