«Ні до села ні до міста»: Глюкоза ошелешила повною відсутністю стилю (ФОТО)

21/10/2016     Автор: Катерина Гук
«Ні до села ні до міста»: Глюкоза ошелешила повною відсутністю стилю (ФОТО)

Епатажна, вельми ексцентрична і творча особистість Наталя Чистякова-Іонова (Глюкоза) опублікувала нову фотографію в інстаграмі, яка шокувала її прихильників.

Більшість шанувальників вже звикли до того, що дівчина може показатися напів-оголеною на будь-якому світському заході, або опублікувати фото, де вона засвітить всі свої найпотаємніші місця, передає Корупція.Стар

Але, тим не менш, Глюкоза завжди славиться відмінним відчуттям стилю і обирає собі саме такі наряди, які ідеально підкреслюють її красу, струнку фігуру і її форми. Але не на цей раз.

14498903_994869813956576_2315707612789735424_n

Цього разу дівчина вирішила вдадитися до експериментів і спробувала поєднати світлу, нарядну сукню з чорною кофтою з відкритими плечима. Шанувальники не сприйняли такої «над-моди» і писали Наталії, що це дико, некрасиво і взагалі моветон.

Хоча зараз і спостерігається тенденція у світі моди носити футболки і майки під сукні, до Росії, швидше за все, ця мода ще не прийшла. Тому багато шанувальників розкритикували Іонову.

До слова, при яскравій зовнішності і такій красивій фігурі, дівчина могла обрати нбагато краще вбрання для виходу в світ.