Новини про зірок
Подобається

Співачка Ірина Дубцова вперше показала свій розкішний будинок на Рубльовці (ФОТО)

20/10/2016     Автор: Яна Романська
Співачка Ірина Дубцова вперше показала свій розкішний будинок на Рубльовці (ФОТО)

Російська співачка і композитор Ірина Дубцова показала журналістам HELLO свій заміський будинок на Рубльовці, передає Корупція.Стар

Її історія розвивалася на очах у глядачів: в 18 років Ірина почала співати в групі "Дівчатка", в 22 прийшла на проект "Фабрика зірок", де в прямому ефірі її коханий, музикант Роман Черніцин, зробив їй пропозицію. Тоді вся аудиторія Першого каналу спостерігала за їх романом і разом з Ірою співала "Про нього". А потім була участь в конкурсі "Нова хвиля", де її впізнали як композитора. 

Народження сина Артема, розлучення …

Про зміни в житті Дубцова завжди розповідала в своїх піснях. На сцені вона яскрава, сильна і незалежна. А вдома зовсім інша — чутлива і самотня дівчина, яка може чесно зізнатися: все, я втомилася!

"Я живу тут три роки, до цього років 15 переїжджала з квартири на квартиру. У дитинстві у Волгограді я жила в приватному будинку і, коли переїхала в Москву, поставила собі за мету — купити великий будинок з альтанкою, де ми з друзями будемо збиратися і смажити шашлики. Але я ніколи не припускала, що він буде на Рубльовці, — сміється Дубцова. — Селище, де я зараз живу, мені порекомендували друзі, а так як я людина, якій все потрібно "ще вчора", вирішила купити будинок відразу з ремонтом. Тільки потім я зрозуміла, що зробила помилку і мені багато чого хочеться поміняти. і ось потихеньку почала все переробляти. для мене це творчий процес. і якщо багато хто говорить: ремонт — це кошмар, то для мене ремонт — це клас!".

631639 694469 788678