Зіркові скандали
Подобається

Кейт Мосс покинула свого нареченого графа Бісмарка (ФОТО)

20/10/2016     Автор: Катерина Гук
Кейт Мосс покинула свого нареченого графа Бісмарка (ФОТО)

Супермодель Кейт Мосс і граф Микола фон Бісмарк більше не разом. 

Кейт і Микола, які почали зустрічатися минулого року, розбіглися після гучної сварки. Причиною її нібито став розгульний спосіб життя молодого графа, передає Корупція.Стар

"Кейт і Микола багато сперечалися в останні декілька місяців. Але нещодавно між ними сталася сварка, яка і стала останньою краплею", — розповіло джерело.

Kate Moss and boyfriend Nikolai von Bismarck leaving the Dorchester Hotel together

"Схоже, це була дійсно гаряча суперечка, і Кейт заявила, що вона йде від нього. Вона була дійсно закохана, але сказала, що більше не може терпіти і повинна йти далі", — додало джерело.

Проте, друзі Мосс затверджують, що істинною причиною розриву стали напружені стосунки Миколи з 14-річною дочкою моделі, Лилой. Мовляв, дівчинка і бойфренд мами частенько сварилися через дрібниці. І граф фон Бісмарк якось навіть вимкнув WiFi, щоб Ліла не могла користуватися інтернетом.

"Останнім часом Ліла не схвалювала Миколу і їй дуже не подобалося, коли він був поруч. Вона — найважливіша людина в житті Кейт, і Кейт її послухала", — розповіли в оточенні моделі.

Нагадаємо, ще нещодавно говорили, що Мосс і фон Бісмарк готуються до весілля. Нібито парочка мала намір сходити до вівтаря ще до Різдва. Днями стало відомо, що Кейт розлучилася і з рокером Джейми Хінсом. Подружжя, що прожило в шлюбі чотири роки, вирішило все тихо, полюбовно і без суду.