Новини про зірок
Подобається

«Голос. Діти 3»: учасники шоу вибрали кращого наставника (фото)

20/10/2016     Автор: Катерина Гук
«Голос. Діти 3»: учасники шоу вибрали кращого наставника (фото)

MONATIK зміг випередити Тіну Кароль і Потапа в ролі кращого тренера на проекті "Голос. Діти 3"

На проекті "Голос. Діти 3" вийшов вже третій випуск сліпого прослуховування, а тренер MONATIK практично вже зібрав в свою команду потрібну кількість юних співаків і співачок. Тренер настільки сподобався дітям, що сам того не знаючи, створив велику конкуренцію для Тіни і Потапа, повідомляє Корупція.Стар

6b6_0717de71ddef7b09bef07db356e8c24f

Слід також зазначити, що один з тренерів проекту "Голос. Діти 3" Потап, увага до якого також різко знизилася з приходом в тренера MONATIKa, заявив, що його колега нагадує йому В'ячеслава Вакарчука (тренер минулого сезону "Голос. Діти"). В'ячеслав завжди говорив, що повертається лише до тих приватників, від співу яких у нього біжать мурашки по шкірі, що передаються іншим наставникам. Також і MONATIK, тренер шоу "Голос. Діти 3" "поширює" свої мурашки на них, а також на всіх, хто сидить в залі глядачів.

9d3_monatik

Після третього випуску "Голос. Діти 3" можна визначити, хто ж потрапив до Дмитро Монатік в команду.

  • Аліна Cансізбай, яка дуже енергійно заспівала пісню Aretha Franklin "Think" і завела тренерів і зал танцювати. Зірковий тренер MONATIK високо оцінив оригінальний тембр дівчинки і запросив її до себе в команду.

    8f3_alina_2

  • Дарbyf Квічаста, яка романтично заспівала композицію Kadebostany "Castle in the snow". За допомогою свого шикарного голосу дівчинка розгорнула три зіркових крісла. Однак своїм новим наставником вона вирішила вибрати тренера MONATIKа.

dc4_darina