Новини про зірок
Подобається

Дочка скандального Олександра Ревви зворушила фанатів до сліз (ВІДЕО)

20/10/2016     Автор: Катерина Гук
Дочка скандального Олександра Ревви зворушила фанатів до сліз (ВІДЕО)

Популярний шоумен Олександр Ревва в житті дуже далекий від свого екранного образу. 

Він люблячий чоловік і турботливий батько двох дітей – Аліси і Амелі. Про своїй другій половинці, яку більше 10 років тому він зустрів під час відпустки, артист завжди говорить з ніжністю і досі часто зізнається їй у своїх почуттях, передає Корупція.Стар

Три роки тому у молодих батьків з'явилася на світ мила донечка, якій вони дали вельми незвичайне ім'я Амелі. Юна Ревва розвинена не по роках, вона вже зараз вражає всіх домашніх своїми акторськими здібностями.

Поздравление мамочке #маманькасчастлива

Відео, опубліковане користувачем A M E L I E R E V V A (@amelirevva)

Мама і тато не стали приховувати талановиту дочку від шанувальників, дозволивши їй вести свій власний блог. Звичайно, впоратися з цим непростим завданням маленькій зірочці допомагає мама, яка сьогодні відзначає свій день народження.

Амелі вирішила оригінально привітати свою матусю, записавши для неї зворушливе відеозвернення, яке вона розмістила в своєму популярному блозі. Вийшло дуже мило!

«Вітання матусі #маманькасчастлива», — прокоментувала подарунок мамі Амелі Ревва. Напевно він назавжди запам'ятається всім членам цього зоряного сімейства.