Зірка тижня
Подобається

Іменинниця дня: ведуча програми «Навколо М» Леся Нікітюк відзначає свій день народження (фото)

19/10/2016     Автор: Катерина Гук
Іменинниця дня: ведуча програми «Навколо М» Леся Нікітюк відзначає свій день народження (фото)

Цікаві факти з життя Лесі Нікітюк

Українська телеведуча Леся Нікітюк, відома проектами "Орел і Решка", "Вокруг М", відзначає свій день народження. 19 жовтня 2016 року Нікітюк виповнюється 29 років, повідомляє Корупція.Стар

Починала Леся Нікітюк з гри в команді КВН. І завдяки своєму почуттю гумору вона досягла хороших результатів. Зараз Нікітюк — одна з найпопулярніших молодих телеведучих.

r

На честь дня народження Лесі Нікітюк наша редакція підготувала для тебе ще 5 фактів з її життя:

  1. Леся Нікітюк зізнавалася, що хотіла стати вчителькою, але з таким почуттям гумору потрапила на телебачення. І, варто відзначити, шанувальники вважають, що в кадр вона дуже органічно вписалась.
  2. Одним з перших досягнень Лесі Нікітюк можна назвати її постановку "Галя я в маршрутці", яка зібрала понад 4 200 000 переглядів на YouTube.
  3. Справжню популярність їй принесла робота в програмі "Орел і Решка". Леся Нікітюк пройшла кастинг і замінила Жанну Бадоєву.
  4. В інтернеті Леся Нікітюк також відома, як "сільська діва". Так її стали називати після програми "Леся здеся". Її завданням було з'являтися на світських тусовках, вечірках і розповідати про життя українського бомонду.
  5. Леся Нікітюк — незаміжня. У всякому разі, вона не говорить з журналістами на тему відносин. Зате з превеликим задоволенням розповідає про свого собаку.