Новини про зірок
Подобається

Бар Рафаелі показала фігуру після виснажливих тренувань (фото)

19/10/2016     Автор: Катерина Гук
Бар Рафаелі показала фігуру після виснажливих тренувань (фото)

31-річна модель Бар Рафаелі стала мамою всього 10 тижнів тому, але вже сьогодні може похвалитися красивим і підтягнутим тілом. На своїй сторінці в Instagram колишня подруга Леонардо ДіКапріо поділилася знімком, на якому вона "граійно" стрибає в басейн. На фотографії видно, що молода мама перебуває в прекрасній фізичній формі, повідомляє Корупція.Стар

Відзначимо, що фігура супермоделі — не подарунок природи, а наполеглива робота над собою, в чому Рафаелі щиро зізнається. На своїй сторінці в соціальній мережі манекенниця публікує відеоролики тренувань і фотографії зі спортзалу.

729683_1_w_570 729683_2_w_1000

"Я їм тільки корисні, здорові продукти. Чотири або п'ять разів на тиждень виконую особливий комплекс вправ. Я вважаю найефективнішими TRX-тренування (ви використовуєте систему ременів і ваги власного тіла для функціональної тренування), а ще я полюбила займатися пілатесом, регулярно бігаю і періодично підключаю додаткове аеробне навантаження. Я дуже задоволена собою і скажу вам як на духу: навіть в 15 років моє тіло не було настільки тренованим, як зараз ", — зізналася Бар Рафаелі в одному з інтерв'ю.