Новини про зірок
Подобається

Оце так новина: відому співачку затримали за проституцію (ФОТО)

18/10/2016     Автор: Яна Романська
Оце так новина: відому співачку затримали за проституцію (ФОТО)

Один зі столичних правоохоронців прийняв співачку за дівчину легкої поведінки і відвіз у відділення, передає Корупція.Стар

Юлія зізналася, що полюбила Москву з першого погляду, ще на вокзалі. Правда, місто зустрів дівчину негостинно. "Дні стояли жаркі, я одяглася так, як звикла у себе в Волзькому: коротка спідниця, коротка футболочка, що не прикриває живіт. І тут же, у метро, ​​виявилася затримана міліціонером: він прийняв мене за дівчину легкої поведінки і відвіз до відділення ", — розповіла співачка.

1452607657_kat-1

Ковальчук затримали за відверте вбрання

За словами Ковальчук, їй довелося пригрозити правоохоронцям, акцентуючи увагу на тому, що вона — неповнолітня і до того ж абітурієнтка, пише "Теленеделя". "Вийшла тоді з відділення і розсміялася:" Москва, здрастуй! "- Додала Юлія.

Приїхавши до столиці з рідного містечка в Саратовській області, майбутня артистка відчула, що вона близька їй за духом: "Зухвала, скажена, що живе в божевільному ритмі … Відверто кажучи, мені дуже хотілося вирватися з Волзького, там я задихалася".

Батьки поставилися з розумінням до вирішення дівчата, хоча і дуже за неї турбувалися. "Вони страшно переживали, як 17-річна дівчина виживе в мегаполісі без єдиного дружнього контакту. Вони боялися не того, що у мене не вийде і я, розчарована, повернуся назад, а непередбачених ситуацій, яких у великому місті не злічити, — зазначила Юлія. — З позиції дорослої людини я розумію, наскільки мої батьки — сміливі та мудрі люди ".