Новини про зірок
Подобається

Гвінет Пелтроу роздяглася для глянцю і продемонструвала свою бездоганну фігуру (ФОТО)

17/10/2016     Автор: admin
Гвінет Пелтроу роздяглася для глянцю і продемонструвала свою бездоганну фігуру (ФОТО)

44-річна Гвінет Пелтроу прикрасила обкладинку листопадового номера американського Harper's Bazaar і розповіла виданню про своїх дітей, стосовно до віку і славі.

Голлівудська актриса спростувала чутки про відхід з бізнесу, передає Корупція.Стар

Навпаки, розповіла про новий етап розвитку проекту, який віднедавна почав випускати одяг власного лейблу. Однак для зйомки в журналі актриса з'явилася переважно в творах інших брендів: купальник Proenza Schouler, піджак Louis Vuitton, туфлі Saint Laurent – ось лише деякі речі, в яких Гвінет позувала на тлі інтер'єру супермаркету.

1476309171gvinet-peltrou-prodemonstrirovala-svoua-bezuprecsnuua-figuru 1476309166gvinet-peltrou-prodemonstrirovala-svoua-bezuprecsnuua-figuru 1476309161gvinet-peltrou-prodemonstrirovala-svoua-bezuprecsnuua-figuru 1476309157gvinet-peltrou-prodemonstrirovala-svoua-bezuprecsnuua-figuru

За 40 всі жінки чудові, – заявила вона, коли мова в інтерв'ю зайшла про віці. 

За словами знаменитості, вона терпіти не може безлад навколо себе, а натхнення черпає у спілкуванні з дітьми, яких у неї двоє: 12-річна Еппл і 10-річний Мозес.

Дітям доведеться відбиватися від упереджень і проекцій, пов'язаних з їх родиною. Ставши самостійними, вони повинні убезпечити себе від безлічі подібних речей. Моя донька може бути дуже сміливою і напористою – мені навіть не доводиться заохочувати її ризикувати. Я завжди дотримуюся її прикладу. Вона любить підстьобувати і підганяти себе, щоб перевіряти, наскільки далеко може зайти. Бачачи такі якості у молодої дівчини, я надихаюся ними,
– зізналася актриса.

Вона згадала, як батько – кінорежисер Брюс Пелтроу – перебив її на початку кар'єри, коли в 27 років запаморочив їй голову зоряний статус і намітився успіх у кіно. З тих пір актриса цінує адекватне ставлення і як приклад згадує свою зустріч з Бейонсе:

Вона мила мати і дуже сором'язлива жінка. При зустрічі з нею не відразу розумієш, що перед тобою Бейонсе Ноулз. Коли я забуваюся і не вірю своїм очам, згадую слова батька. – сказала Гвінет Пелтроу.