Новини про зірок
Подобається

Зірка «Кварталу 95» Олена Кравець порівняла свою двомісячну дочку з Ренатою Литвиновою

16/10/2016     Автор: Яна Романська
Зірка «Кварталу 95» Олена Кравець порівняла свою двомісячну дочку з Ренатою Литвиновою

Молода мама розповіла про характери своїх дітей. Акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка два місяці тому народила двійню, розповіла, як справляється із немовлятами, передає Корупція.Стар

Олена зізналася, що їй із дітьми допомагають дві няні, однак й їх здається замало зірці, тож вона розмірковує найняти ще й третю. 

"Бути мамою двох немовлят — це все догори ногами. Світ обертається навколо них, звичайно. Так, недосип присутній. Але, я подумую над третьою нянею. Мені багато хто допомагає – і свекруха, і мама. У мене армія велика. Хочеться бути із дітьми, хочеться спостерігати за їхнім розвитком. Але хочеться й на роботу, бо вона приносить задоволення. Напевно коли є бажання – знаходяться способи", — сказала Кравець. 

Акторка також пояснила, навіщо їй ще одна няня.

"Три няні – самій страшно це чути. Денна, нічна, тому що вночі, якщо не спати і працювати, дуже важко. Над третьою я зараз замислююся, тому що потрібен хтось, поки я на зніманнях. Одна няня з двома не справляється", — поділилася артистка.

Також Олена згадала, як якось залишилася із двомісячними малюками без нянь. Із нею були лише чоловік Сергій і донька Маша. 

"Якось на вихідні я лишилася без нянь, без допомоги. Були чоловік і Маша. Тобто була лише наша родина. Нас було п'ятеро і собака. І, можливо, це така інтимна подробиця, ми встали у піжамах вранці і так до вечора і прожили, тому що взагалі немає часу ні на що", — розповіла зірка. 

Окрім того Кравець описала характери своїх двійнят.

"Ваня – шустрик, Ваня – живчик, і Ваня, напевно, буде кудись постійно бігти. А Катя, вона така, знаєш, Рената Літвінова. У неї такі театральні жести", — розповіла молода матуся.