Зіркові скандали
Подобається

Скандал! Відому актрису згвалтував продюсер

16/10/2016     Автор: Яна Романська
Скандал! Відому актрису згвалтував продюсер

Цю заяву актриса зробила на своїй сторінці в «Твіттері». На жаль, ім'я насильника вона не назвала — і на те є об'єктивні причини, передає Корупція.Стар

«Адвокат сказала мені, що, так як я знімалася у відвертих сценах в кіно, я ніколи не виграю подібну справу проти глави студії.

Про це було відомо в Голлівуді і в ЗМІ, мене засуджували за це, а моєму гвалтівнику продовжували лестити. А потім мій колишній продав йому наш фільм для дистрибуції», — повідомила Роуз.

Відома актриса Роуз МакГоуен відверто розповіла, як кілька років тому її згвалтував впливовий продюсер …

mak22

Чому саме зараз вона зважилася на подібну заяву? На то також є кілька причин.

Свій пост вона опублікувала під хештегом #WhyWomenDontReport, який жінки використовують, щоб розповісти про сексуальне насильство. Визнання Роуз може допомогти іншим жінкам розповісти про подібний досвід і отримати допомогу.

До того ж зараз Макгоуен активно виступає проти кандидатури Дональда Трампа. Як відомо, кілька жінок виступили і звинуватили його в сексуальному насильстві.

tramp

Нагадаємо, що у Роуз — досить активне особисте життя. З лютого 1999 року по січень 2001 року МакГоуен зустрічалася з американським рок-музикантом Мерліном Менсоном, але залишила його через пристрасть чоловіка до наркотиками.

З 2007 по кінець 2009 року у неї був пристрасний роман з режисером Робертом Родрігесом. Відомо, що пара збиралася розписатися, проте з невідомих причин Роуз розірвала заручини.

У своїй нинішній заяві вона говорить про роль і «свого колишнього», який потім став продюсером фільму. Можна припустити, що мова йде про стрічку «Доказ смерті», продюсером якої виступив її тодішній наречений Родрігес.

Але хто вів стрічку до нього — неясно … Або Роуз говорила про інші фільмі? У будь-якому випадку називати людину насильником, не маючи доказів, неправильно.

Нагадаємо, що восени 2013-го Макгоуен вийшла заміж за художника Дейві Дітейла, проте в 2015 році подружжя офіційно розлучилося.

Також навколо Роуз постійні розмови про її пластичні операції. Справа в тому, що кілька років тому актриса потрапила в аварію, їй довелося «виправляти» наслідки аварії.

mak2

Але деякі натякають, що за одне жінка виправила все, що їй не подобалося. Після пластики на неї накинулося багато шанувальників — мовляв, Макгоуен важко впізнати в «новому» вигляді.

Однак міняти обличчя, чи робити пластику — це особиста справа самої актриси, погодься!