Новини про зірок
Подобається

«Анечка, акуратніше. Бережіть себе»! Анна Сєдокова недавно потрапила в аварію (ФОТО)

15/10/2016     Автор: Катерина Гук
«Анечка, акуратніше. Бережіть себе»! Анна Сєдокова недавно потрапила в аварію (ФОТО)

Популярна співачка Анна Седокова поділилася з фанатами однією неприємною історією, яка сталася з нею днями.

За словами зірки, вона була за кермом свого автомобіля, коли водій іномарки підрізав її, а потім вийшов з машини, щоб почати розборки прямо посеред столичної пробки, передає Корупція.Стар

«Я сьогодні їхала за кермом одна в машині. Мене підрізав Ніссан, потім різко зупинився в заторі, з нього вийшов високий хлопець, взяв запальничку і кинувся до мене. Серце забилося сильніше, я перелякалася» (Орфографія і пунктуація авторів тут і далі збережено — Ред.), — поділилася з підписниками Instagram Седокова. 

76146

Однак страшна на перший погляд історія співачки обернулася щасливим фіналом. Чоловік підійшов до Ганни і попросив вибачення, сказавши, що просто хотів покурити за кермом і трохи не впорався з керуванням.

Вчинок водія вселив у Ганну впевненість у тому, що хорошого в житті більше, ніж поганого, і тому потрібно вірити в краще і ніколи не опускати рук. 

«Я знаю, що після всього, що ми пережили, важко вірити в те, що є хороші люди. Важко вірити в дружбу і любов. Важко. Але жити в захисній стійці набагато складніше. Ми повинні навчитися жити залишаючи минуле в минулому. І чекати, вірити і діяти», — зробила висновок Седокова.

Передплатники погодилися зі словами свого кумира і побажали їй більше не потрапляти в такі ситуації. «Так, дійсно. ми просто часто забуваємо про це, про найпростішому, потрібно всього лише посміхнутися, повірити і діяти!», «Як ти завжди права», «Ганнуся, акуратніше. Бережіть себе», — написали Ганні фоловери.