Новини про зірок
Подобається

Віктор Павлік заспіває з 7-річним онуком рокову пісню (фото)

14/10/2016     Автор: admin
Віктор Павлік заспіває з 7-річним онуком рокову пісню (фото)

Співак Віктор Павлік має намір записати пісню разом зі своїм синомОлександром та онуком Давидом. Разом виконають композицію "Приречений на любов".

Про це співак розповів в інтерв'ю.

"Разом з сином Сашком і онуком Давидом хочемо заспівати пісню "Приречений на любов". Це — рокова композиція. Онуку цей стиль дуже подобається Один куплет співатиму я, наступний — Саша. Приспів будемо виконувати разом з Давидом", — сказав Павлік, повідомляє Корупція.Стар

ll

"Давиду всього 7 років. Він дуже непосидючий. На місці і хвилини всидіти не може. Дуже любить співати і слухати рок", — додав він.

Віктор Павлік також він розповів, що вже 9 років є байкером. По Києву їздить на мотоциклі "Харлі Девідсон".

"2007-го був на гастролях у Харкові. Адміністратор одного із місцевих будинків культури Максим зустрів мене на мотоциклі. З першого ж погляду закохався у його "Ямаху". За місяць подзвонив Максиму і сказав: "Ніяк не можу заспокоїтися через твій мотоцикл. Ти його часом не продаєш?". Сказав, що якраз виставив оголошення про продаж. Купив мотоцикл за 5 тисяч доларів — шалені гроші на той час", — розповів Павлік.

"Недавно подарував той мотоцикл сину Олександру. Собі купив новий "Харлі Девідсон". Мотоцикл дуже потужний, але не швидкісний. Їжджу на ньому лише на невеликі відстані, бо багажника нема. А тримати під час їзди величезний рюкзак на спині — не дуже зручно", — додав він.