Зіркові скандали
Подобається

Шокуюча правда відносин Анни Сєдокової до власних дітей (ФОТО)

14/10/2016     Автор: Яна Романська
Шокуюча правда відносин Анни Сєдокової до власних дітей (ФОТО)

В одній з останніх телепередач співачка Анна Седокова зі сльозами на очах розповіла ведучій Лері Кудрявцевій про свою нелегку долю, про колишніх чоловіків і про напружені стосунки з бабусею бізнесмена Максима Чернявського Мариною Петрівною, передає Корупція.Стар

Аня повідомила, що та погрожувала відібрати у неї дівчинку і навіть намагалася позбавити її батьківських прав.

Однак Марина Чернявська, дізнавшись про це, дала спростування, заявивши, що це неправдива інформація. За словами бабусі, вона лише просить Анну не зривати п'ятирічну правнучку з навчання в підготовчій групі. Вона також вважає, що постійні перельоти не кращим чином позначаться на дитину.

Жінка розповіла, що Моніка, бувало, скаржилася на те, що мама не приділяла їй увагу і більше проводила час зі старшою сестрою.

«Аня живе для соцмереж, для іміджу, для фотографій, вона живе для реклами, але не для дітей. Діти — це піар. Вона забула, що таке любов, зате пам'ятає, що таке гроші. Якщо Сєдокова і зміниться, то років в 70. Та й то — навряд чи», — заявила Марина Чернявська.

Також бабуся бізнесмена вважає, що ненормально постійно перевозити дівчинку з місця на місце: 

«Аня ж запропонувала, щоб Моніка жила три місяці в Америці і три місяці в Росії. Це хіба нормально? Чотири рази на рік дитина повинна проводити по 12 годин на літаку … Зміна клімату, зміна часу … Навіщо? Дівчинка навчається, живе з батьком. Так, вона запитує про маму, нудьгує. Але — будь ласка, бери Моніку на канікули, приїжджай, скільки хочеш, спілкуйся, люби свою дитину. Хто заважає?»- Звинуватила вона співачку.

1476459066_anna-sedok-s-docher-1 1476459103_an-sedok-2 1476459204_marina-chernyavskaya-s-dochkoy-an-sedokov