Новини про зірок
Подобається

Катерина Варнава «перетворилася» в повію-клофелінщицю (ФОТО)

12/10/2016     Автор: admin
Катерина Варнава «перетворилася» в повію-клофелінщицю (ФОТО)

Катерина Варнава, схоже, вже знайшла іншу роботу — вперше вийшла на московську театральну сцену.

В антрепризі «Бестія» вона зіграла головну роль. Про спектаклі і про свою партнерку розповів відомий артист Сергій Баталов, передає Корупція.Стар

— Я був приємно здивований, яка Катерина Варнава на сцені, — зізнається Сергій. — Мене запросили в цей проект автор п'єси Олександр Коровкін і режисер Олександр Васютинський. Вони сказали, що буде з нами грати та сама Варнава. Я спочатку злякався: ну яка вона актриса?! Було упередження! Однак найцікавіше, що за півроку до цього я знявся у фільмі «Тридцять женихів», де головну роль грала ще одна актриса телешоу Comedy Women Наташа Медведєва. Я і тоді боявся. Але отримав задоволення роботи з нею. Ось і в цьому спектаклі страх був, адже естрадні актриси — не театральні, вони грають не «на партнера», а «на глядача». І тут знову здивувався: Катя «не тягне ковдру на себе», вона працює з партнером. Прекрасною актрисою Варнава виявилася.

20130420_gaf_rt16_006

— І який сюжет вистави «Бестія»?

— Дівчинка-студентка (Катерина Варнава), щоб заробити, приходить повією-клофелинщицей в готель до помічнику губернатора. Ну, і я — губернатор, приїжджаю раніше часу. Така комедія положень. — Дуже схоже на знамениту п'єсу «№13»… — Так спектакль і називався спочатку «Номер з фруктами», але потім назва помінялася. Все-таки у нас різні сюжети.

— Сергій, так чим здивувала Варнава?

— Знаєте, коли ми тільки почали працювати, на першій же репетиції Катя знала весь текст напам'ять! Вона приходить за три години до вистави — це рідко буває у професійних акторів! Причому не боїться пропонувати щось своє, імпровізує добре.