Новини про зірок
Подобається

Тіну Кароль не підтримували у дитинстві у творчих починаннях (фото)

09/10/2016     Автор: Катерина Гук
Тіну Кароль не підтримували у дитинстві у творчих починаннях (фото)

Тренери дитячого вокального проекту "Голос.Діти-3" Потап, Тіна Кароль і MONATIK на зйомках проекту, який з стартував минулої неділі на телеканалі "1+1", розповіли про своє дитинство.

Слухаючи виступи маленьких талановитих учасників, тренери і самі часто згадують себе в дитинстві і діляться спогадами із глядацькою залою. Так, зірки згадали, що в дитинстві були фанатами популярної групи Spice Girls. Тіна Кароль розповіла, що в дитинстві ніхто не підтримував її у творчих починаннях. А MONATIK поділився, що найбільше в нього як співака вірила бабуся, повідомляє Корупція.Стар

rrr

"У мені завжди жило, живе і буде жити дитинство, — відверто розповів тренер на зйомках "Голос.Діти-3". — Мені здається, кожна людина не повинна собі дозволити розпрощатися з цим прекрасним почуттям, хоча б інколи повертатися в нього".

Цієї неділі, 9 жовтня, о 21:00 на телеканалі "1+1" глядачі побачать виступ "шаргородського діаманта" Сашка Подоляна, талант якого відзначив знаменитий італійський тенор Робертіно Лореті. Сашко став відкриттям дитячого проекту "Маленькі гіганти" телеканалу "1+1" у минулому році і здивував всю Україну оперним виконанням кавера відомого хіта Кузьми Скрябіна "Танець пінгвіна".