Зіркові скандали
Подобається

Стерти з пам`яті: Анджеліна Джолі позбудеться татуювань на честь Пітта (фото)

09/10/2016     Автор: admin
Стерти з пам`яті: Анджеліна Джолі позбудеться татуювань на честь Пітта (фото)

Анджеліна Джолі разом з дітьми зняла окремий від Бреда Пітта будинок і перебралася туди до завершення шлюборозлучного процесу. Тепер же Джолі заявила про бажання позбутися від усього, що їй якимось чином нагадує про чоловіка. Анджеліна збирається звести всі татуювання, до яких Бред має хоч якесь відношення, повідомляє Корупція.Стар

"Татуювання багато значать для Енджі, це дуже символічно для неї. На жаль, видалення тату з причин, викликаних розставаннями з чоловіками, вже було в її житті. І тим не менше Енджі хоче, щоб це сталося якомога швидше, і можливо біль того вартий ", — розповіло близьке до актриси джерело.

62nd Berlin Film Festival - Premiere Barbara

Відзначимо, що на тілі Джолі є від 14 до 22 татуювань. Точна цифра широкому загалу невідома. За час союзу з Піттом Джолі зробила кілька татуювань: одне у вигляді мережива на внутрішній стороні стегна. Друге було зроблене як доповнення до вже наявного: на лівій руці актриси набиті стовпці з географічними координатами місць народження усіх дітей Анджеліни, а трохи пізніше там з'явилися і координати міста Шоні, де народився Пітт. Найбільшою за площею зафарбовування на даний момент є тату, яке Джолі зробила під час свого недавнього візиту до Камбоджі. На спині актриси з'явилися тайські буддистські символи, мета яких — захист від негативних впливів і збереження здоров'я.