Без категорії
Подобається

Фреймут вже не та: телеведуча зганьбилася своїми шкарпетками (ФОТО)

09/10/2016     Автор: Ігор Нагорний
Фреймут вже не та: телеведуча зганьбилася своїми шкарпетками (ФОТО)

Ми нещодавно з донечкою дивились програму і їй не сподобалась моя зачіска. І вона сказала, що дивитись це не буде. Просто пішла в іншу кімнату. Злата сама знає, що мені порадити. Але я її вчу бути доглянутою. І бачу, що тепер це вилазить їй «боком». 


Як ви доглядаєте за собою кожного ранку?
В мене є своя команда стилістів і перукарів, які працюють над моєю зовнішністю.

 

Доброго ранку…

A photo posted by FreimutOlia (@freimutolia) on

Розкажіть про свій сніданок.
Мені дуже важливо зранку поснідати. Я, наприклад, в своєму райдері прописала «Активію». Коли я хочу схуднути, я прошу, щоб там був йогурт без усяких домішок , плюс у мене завжди є фрукти. 5-6 видів фруктів обов’язково повинні бути. Ковбасу взагалі не їм, бо знаю з чого вона робиться. Від інгредієнтів, які входять до неї, з’являється целюліт. Замість цього я вживаю білок, який є у курячому філе та рибі. Після 30 дуже хочеться бути доглянутою та красивою, мені в цьому допомагає здорове харчування.

Я не їм смаженого. Якщо це риба – то гриль, якщо м’ясо — то телятина і курка.
 

Які речі є у вашій сумочці, без яких ви не можете жити?
Молитовник. Я навіть колись розраховувалася в банку і замість картки дала Молитовник. Обов’язково книжка. Зараз — Леся Українка, її остання збірка. Гаманець. Снеки бувають. З косметики в мене зволожувальній крем і спрей для рук. Це речі, які завжди зі мною.

 

Які у вас улюблені речі в гардеробі?
Я люблю дуже часто змінюватись і з радістю купую нові речі. Кожного дня я обов’язково повинна бути на висоті, тому що в іншому випадку в мене починається депресія. Я просто не можу жити без високого взуття.

 

Чи робили ви коли-небудь омолоджуючи процедури?
Ботокс я ніколи не робила. Я робила біоревіталізацію. Я дуже люблю зморшки, вважаю, що кожна зморшка – це дуже красиво. Біоревіталізація дуже корисна для шкіри, мені так здається. Ми коли наносимо крем, не можемо повністю зволожити шкіру. Нам необхідно підживити ще й нижні прошарки. Я робила її двічі і бачила результат.