Зіркові скандали
Подобається

«У мене немає стимулу»: Лера Кудрявцева розчарувалася у своєму синові (ФОТО)

07/10/2016     Автор: Катерина Гук
«У мене немає стимулу»: Лера Кудрявцева розчарувалася у своєму синові (ФОТО)

Телеведуча Лєра Кудрявцева зізналася, що розпестила сина, і він до цих пір не може визначитися в житті.

Російська телеведуча Лера Кудрявцева розповіла про свої переживання щодо сина Жана, народженого в шлюбі з учасником групи «Ласковый май» Сергієм Ленюком, передає Корупція.Стар

Телеведуча зізналася, що допомагає синові, поки вона знаходиться в пошуках себе, але 26-річний Жан ніяк не може вирішити, чим йому хочеться займатися у житті.

original-1475850443

Лера розповіла, що з сином вони дуже близькі. Жан живе разом із дівчиною неподалік від матері, тому вони часто бачаться, і вона знає про все, що відбувається в його житті. Ось тільки дати конкретну відповідь на питання чим займається син, Кудрявцева не може.

«Чим зайнятий? Як каже син, пошуком себе», — зізналася знаменитість.

45-річна телеведуча зізналася, що такий стан речей її трохи «напружує», адже Жану вже 26 років. В ході інтерв'ю телезірка зазначила, що в цьому віці вона вже встигла обзавестися власною квартирою в Москві, а ось її спадкоємець поки задовольняється тим, що отримує від матері, а отримує він чимало, можливо, тому і не прагне самостійно встати на ноги.

«У Жана все є. Мама йому купила квартиру, машину, допомагає», — зізналася Лера — «Він сам скаржиться: «У мене немає стимулу».

При цьому Кудрявцева уточнила, що Жан аж ніяк не нероба — він постійно змінює роботу, ось тільки зупинитися на якійсь одній не може.

«Постійного місця у нього немає, влаштується кудись, а через деякий час кидає, відразу ще кудись влаштовується», — розповіла телеведуча, зазначивши, що син її математик з бізнесменського жилкою.