Новини про зірок
Подобається

На роботу як на свято: Чим Катерина Осадча займається в Італії (ФОТО)

07/10/2016     Автор: Катерина Гук
На роботу як на свято: Чим Катерина Осадча займається в Італії (ФОТО)


Мабуть, добре бути Катериною Осадчою. Як думаєте?

Звичайно, що роботи багато, відповідальності ще більше, зате, ви тільки собі уявіть, ви їздите по всьому світу збираєте масу позитивних емоцій, надихаєтесь культурою, звичаями і традиціями чужих вам народів, залишаєте частинку кожної чужої країни в свому серці, а на згадку про них робите вражаючі фотографії і купляєте символічні сувеніри, передає Корупція.Стар

Я вже мовчу про велику популярність Катерини Осадчої і про те, скільки відомих і знаменитих вона знає, а скількох «допитала», поставила в незручне становище, або «розкрутила» на відверту розмову.

2-3 1-19

Ось і знову ми можемо милуватися черговими фотографіями Катерини з її відрядження. На цей раз дівчина перебуває в Італії, у Флоренції. 

Судячи з знімків, погода там відмінна, оскільки Катерина одягнена у пальто м’ятного кольору, футболку, джинси і кросівки. Волосся дівчина зібрала у хвіст. Також Катерина не втратила можливості подивитися на визначні пам’ятки цього містечка і зробити знімок велетенської скульптури у формі черепахи, яку осідлав якийсь чоловік.

Шанувальники Катерини, що знаходяться в Італії по різних причинах, запрошували дівчину до себе в гості.