Зіркові скандали
Подобається

Скандал! Наташа Корольова зібралася до Києва відразу після концерту в Кремлі (ФОТОФАКТ)

05/10/2016     Автор: admin
Скандал! Наташа Корольова зібралася до Києва відразу після концерту в Кремлі (ФОТОФАКТ)

14 грудні у Палаці "Україна" заплановано концерт Наталії Корольової, співачки українського походження, яка підтримала незаконну анексію Криму Російською Федерацією.

На офіційному сайті НПМ "Україна" заявлено, що на першій сцені країни – довгоочікуваний концерт Корольової, передає Корупція.Стар

"Нова концертна програма "Магія любові", з якою Наташа приїде в Київ, увінчає 25 років її співочої кар'єри! Для Вас прозвучать як нові прем'єрні пісні, так і пісні, які вже давно полюбилися шанувальникам і стали золотими хітами!" — заявлено в повідомленні.

57f52a4710d27-1 57f52a4abe3bc-2

Крім того, серед зіркових гостей вечора – Олег Винник, Гарік Кричевський, Тарзан і Павло Зібров.

Як заявлено на сайті виконавиці, у столиці України вона дасть концерт відразу після виступу в державному Кремлівському палаці, який запланований на 10 грудня

Нагадаємо, після перемоги на "Євробачення-2016" Джамали, Королева виявила бажання виступити від Росії, тим самим зблизивши "братні народи".

"Ех,якби я була років на десять молодше… як я була б щаслива виступити на конкурсі Євробачення в Україні, щоб, будучи корінний українкою, представляти Росію для відродження тисячолітньої дружби і любові між нашими братніми народами!", — написала співачка.