Новини про зірок
Подобається

Бейонсе відвідує ресторани Нью-Йорку в українських аксесуарах (фото)

05/10/2016     Автор: admin
Бейонсе відвідує ресторани Нью-Йорку в українських аксесуарах (фото)

Співачка Бейонсе створила зірковий образ за допомогою сумки українського хутряного бренду Blood & Honey. Це місткий чорний клатч з яскраво-рожевою написом I Kiss Better Than I Cook.

З аксесуаром Бейонсе була помічена, коли виходила з нью-йоркського ресторану Bagatelle. Вона була одягнута у короткі джинсові шорти та об'ємну куртку з деніму. До клатчу гармонійно пасувала кепка з авторської колекції співачки Ivy Park. повідомляє Корупція.Стар

726995_1_w_590 726995_2_w_590

Засновниця бренду Blood & Honey Лідія Пфайфер розповіла, що у вересні цього року вона разом з командою їздила на Тиждень моди в Нью-Йорку. Відтоді український бренд почав продаж в бутіку 9JBX. Заснував його стиліст Джером Ламар. Серед клієнток значиться співачка Бейонсе та її мама Тіна Ноулз. Клатч Blood & Honey з'явився в гардеробі співачки завдяки ритейлеру The Websters. Він вирішив привітати зірку з днем ​​народження. Знаючи про її пристрасть до яскравих та незвичайних аксесуарів, обрав для неї аксесуар українського бренду.

Нагадаємо, що в цьому році співачка вже не перший раз вибирає одяг українських дизайнерів. Раніше вона була помічена в сукні дизайнера Наталії Зінько.