Серіал Вуді Аллена з Майлі Сайрус оцінили негативно (фото )

03/10/2016     Автор: admin
Серіал Вуді Аллена з Майлі Сайрус оцінили негативно (фото )

Серіал Вуді Аллена отримав розгромні відгуки західної преси

Режисер Вуді Аллен довгий час працює над новим проектом. Він вперше погодився на створення телевізійного проекту. Критики встигли оцінить новий серіал Вуді Аллена для Amazon Studios "Криза в шести сценах", в якому знімається Майлі Сайрус, повідомляє Корупція.Стар

Історія серіалу про звичайну родині, яка живе в 1960-х роках. Життя цієї сім'ї змінює молода революціонерка.

249_20160929_crisis_8

Західні видання поділилися першими враженнями від дебютної серії. Вони досить негативні.

Vulture

Це далеко не найгірший проект Вуді Аллена, але в той же час він очевидно не дотягує до найпрекрасніших робіт режисера. Гра акторів в серіалі слабкіша, ніж режисура, але сценарій ще гірший — як і у випадку з усіма фільмами Аллена з 2000 року. З приводу структури: тут нема про що говорити. Аллен, здається, не приділив ніякої уваги тому, що знімає серіал: створюється враження, що все, що відбувається це одне повнометражна дія, порубана на 23-хвилинні відрізки.

The Guardian

Дуже помітно те, що шоу не здатне взаємодіяти з середовищем, в якому воно існує. Перший телевізійний проект Вуді Аллена більше схожий на те, що нам згодовують крихти повнометражного художнього фільму — сюжет, який з легкістю б вмістився в 90 хвилин, невміло і без необхідності розтягують на шість з половиною годин! Вуді Аллен явно хотів зробити "Фільм в шести частинах", але краще б він зняв "Криза за один сеанс".

MTV

Немає жодної причини, з якій варто рекомендувати серіал "Криза в шести сценах" — жахливої ​​нової комедії Вуді Аллена для Amazon.