Новини про зірок
Подобається

Кім Кардаш’ян позиватиметься на Седюка (фото)

30/09/2016     Автор: admin
Кім Кардаш’ян позиватиметься на Седюка (фото)

Зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян хоче провчити українського пранкера Віталія Седюка, за те що той лякає зірок на червоних доріжках. Тому вчорашній інцидент у Парижі, українець поцілував Кім у сідниці, вона йому так просто не спустить.

Оточення Кардаш'ян розповіло, що Кім написала заяву на Седюка. Охорона надасть матеріали поліції, на яких українець заснятий під час хуліганства, повідомляє Корупція.Стар

76_main

Також Кім вимагатиме ордеру, який би забороняв українцю наближатися до неї, адже Віталій вже не вперше лякає її.

Кім вважає, що чоловік, який лякає її та інших не зупиниться, доки не заплатить.

В Мережі думки розділились з приводу вчинка українця. Дехто обурений хуліганом, а хтось, навпаки вступився за нього.

"Він нічого не зробив! Ніхто не забороняв цілувати пластик", "Седюка у президенти", "він як Борат", пишуть у Мережі.

Нагадаємо, раніше Віталій Седюк розповів, що його вчинок це був протест, не збирався цілувати сідниці зірки реаліті-шоу Кім Кардашян, про це стало відомо зі сторінки журналіста в Інтернеті.

"Я протестував проти штучних імплантів у сідницях Кім. Я закликаю її та решту її родини популяризувати натуральну красу серед підлітків, які наслідують її і сліпо захищають.

P.s. Я сидів у розкішному ресторані, користувався вільним wifi та їв морозиво. Коли несподівано всі папарації та Кім Кардаш'ян з'явились на вулиці. Я присягаюсь, не знав, що вона буде там, тому ідея прийшла мені неймовірно швидко. Чи не значить, що, якщо я не їду до зірок, то вони приходять самі до мене?", — підписав знімок, на якому зображений з Кім Кардаш'ян Седюк.