Новини про зірок
Подобається

Шанувальники в захваті: Катя Осадча показала свого підрослого сина (ФОТО)

29/09/2016     Автор: admin
Шанувальники в захваті: Катя Осадча показала свого підрослого сина (ФОТО)

33-річна Катя Осадча виховує вже зовсім дорослого сина Іллю. Яким виріс хлопчик, телеведуча показала на своїй сторінці в Instagram, передає Корупція.Стар

knlagfulrwe

Ведуча вокального талант-шоу "Голос. Діти" Катя Осадча намагається ретельно приховувати від громадськості подробиці свого особистого життя. У соціальних мережах зірка в основному публікує фотографії, що розповідають про її творче життя і яскраві знімки з подорожей.

qkdd1a-m9jg

Але вчора 33-річна телеведуча вирішила зробити виключення, розмістивши на своїй сторінці в Instagram фотографію, на якій зображений її син Ілля, якому в цей день виповнилося 14 років.

— 14 років тому о 6 ранку життя змінилося назавжди. Ілля, з Днем народження! Я щаслива мама. Валерій Созановський, торт абсолютний вау ефект! — привітала сина і подякувала за смачний торт Катя Осадча.

Нагадаємо, Іллю Катя Осадча народила від бізнесмена і народного депутата Олега Поліщука, з яким вона розлучилася в 2004 році. Зараз телеведучій приписують таємний роман з колегою, телеведучим Юрієм Горбуновим. Однак ці чутки зоряна пара поки що відмовляється підтверджувати або спростовувати.

imuj8epjias