Зіркові скандали
Подобається

Колишній чоловік Дани Борисової виклав в Мережу знімки, де вона повністю гола (ФОТО 18+)

28/09/2016     Автор: Катерина Гук
Колишній чоловік Дани Борисової виклав в Мережу знімки, де вона повністю гола (ФОТО 18+)

Екс-чоловік Дани Борисової досить оригінально привітав її з новим етапом в особистому житті. 

Журналісти вважають, що саме з подачі Андрія Тищенко скандальні знімки з'явилися в Мережі, передає Корупція.Стар

Хтось «залив» в Інтернет фотографії Дани, де вона зображена абсолютно голою і в еротичних позах. Фото розлетілися по всесвітній павутині зі швидкістю світла. Дивно, але оголені знімки російської телеведучої Дани Борисової, викликали інтерес не тільки у вітчизняних ЗМІ: про блондинку заговорили за кордоном.

1474993604_collage snimok

Наприклад, редактори британського видання The Sun зацікавилися тим, яким чином подібні кадри потрапили в маси. Репортери вважають, що саме колишній чоловік Борисової Андрій Тищенко найняв хакерів, які поширили шокуючі знімки. 

«Газету The Sun я дуже добре пам'ятаю, тому що ми її читали на журфаці. Це найбільше видання, тому мені приємно, що мене там назвали найкрасивішою російської телеведучої. Що стосується фотографій, які там надруковано, то вони у мене давно зникли. Я чоловіка не підозрюю. Швидше за все, це молода людина з Далекого Сходу, з яким у мене не склалися стосунки, – висловилася з цього приводу Дано. «У мене немає доказів його провини, але думаю, це він… Буду розбиратися».

1474993696_1474019121_a

Тим часом, ситуація на любовному фронті у Борисової розвивається день від дня. Не встигла красуня показати нового кавалера фанатам, як той презентував їй шикарний автомобіль Volvo, вартістю понад 4 млн рублів.