Новини про зірок
Подобається

Син Кейт Міддлтон відмовився потиснути руку прем’єр-міністру Канади (фото і відео)

27/09/2016     Автор: admin
Син Кейт Міддлтон відмовився потиснути руку прем’єр-міністру Канади (фото і відео)

Вчора Кейт Мідллтон та її чоловік принц Вільям разом з дітьми завітали до Канади.

Королівську родину зустрічав прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо з дружиною. Кейт вперше взяла у подорож молодшу доньку, Шарлотту, а принц Джордж вже був у турі з батьками у Австралії, повідомляє Корупція.Стар

725183_1_w_570 725183_2_w_1000 725183_3_w_1000 725183_4_w_1000

Привітавшись з представниками королівської родини, Трюдо підійшов до Джорджа і запропонував йому "дати п'ять", на що хлопчик відповів категоричною відмовою. Коли Трюдо простягнув майбутньому монарху руху, той теж відмовився її потиснути політику.

Нагадаємо, за ці дні Кейт Міддлтон встигла продемострувати свій розкішний гардероб у Канаді. Герцогиня в перший день з'явилась у синій сукні від Jenny Packham, капелюшку Locke and Co та туфлях. Доповнила образ брошкою, яку їй позичила королева ще у 2011 році, коли Кейт вперше завітала до Канади. Прикраса у вигляді клинового листя, на честь символу країни, в яку приїхали монархи.

До речі, всі сукні, в яких зявляється Кейт Міддлтон вже встигли назвати "ефектом Кейт", через те що їх швидо розкуповують у магазинах.

"Кетрін і я дуже раді повернутися до Канади. Коли ми були тут минулого разу, ми були лише 3 місяці, як одружені, теплий прийом в цей важливий момент багато значить у нашому житті і ми ніколи його не забудемо. Тому ми раді, що Джордж і Шарлотта можуть бути з нами у Канаді зараз, починаючи своє життя з дружби з цією неймовірною країною. Ми знову побачимо речі, які роблять Канаду неповторним місцем. Канада відома своїми міцним цінностями і тим, що робить для миру, достатку та прав людини", — сказав принц Вільям, коли зустрівся з натовпом прихильників.