Новини про зірок
Подобається

Аліна Кабаєва: чому її називають «коханкою Путіна» (фото)

23/09/2016     Автор: Яна Романська
Аліна Кабаєва: чому її називають «коханкою Путіна» (фото)

Аліна Кабаєва не перестає інтригувати своїм особистим життям

"Коханка Путіна", "нова дружина Путіна" — це головні епітети, якими наділяють ЗМІ 33-річну російську спортсменку Аліну Кабаєву.

Гімнастка і світська левиця, політичний діяч Аліна Кабаєва ще в 2012 році зізналася, що зустріла свого ідеального чоловіка. Потім вона зазначила, що їй хочеться вийти заміж, і одразу після цієї заяви журналісти стали помічати на безіменному пальці Кабаєвої обручку, повідомляє Корупція.Стар

Днями молода мама Аліна Кабаєва прийшла на захід "Легенди спорту", в черговий раз продемонструвавши обручку, але хто зробив пропозицію — досі загадка.

Чутки про те, що Кабаєва — "подружка Путіна", вперше почали з'являтися у пресі ще в далекому 2006 році. Після початку своєї політичної кар'єи Аліна увійшла до найближчого оточення президента РФ. Вони часто з'являлися з Володимиром Путіним на офіційних і світських заходах.

12 квітня 2008 року в суботньому номері газети "Московский корреспондент" вийшла скандальна публікація про майбутнє весілля Аліни Кабаєвої з президентом РФ. Новина розлетілася світом. Пізніше було написано спростування. А генеральний директор видання повідомив про рішення призупинити працездатність газети. Але розмови на цьому не закінчилися. Відзначимо, що Путін тоді ще був одружений.

44c_uzn_1391502023

Зарубіжні видання не припиняли приписувати Кабаєвій роман з Путіним. І нова хвиля обговорень почалася після того, як 29-річна Кабаєва народила дівчинку в листопаді 2013 року. The New York Post написав, що це дитина Путіна. І той факт, що в липні 2013 року Путін розлучився з дружиною, журналісти не забули згадати.

Міф це чи правда — ми сказати не можемо, офіційних підтверджень або спростувань даної інформації ні Кабаєва, ні Путін не дають. Одне можна сказати точно — Аліна Кабаєва претендує на звання найтаємничішої нареченої РФ, і, схоже, їй така увага приносить задоволення.