Новини про зірок
Подобається

Телеведучий Анатолій Анатоліч показав зворушливий знімок з дочками (ФОТО)

22/09/2016     Автор: admin
Телеведучий Анатолій Анатоліч показав зворушливий знімок з дочками (ФОТО)

Український телеведучий відправився у відпустку з дружиною і дітьми, звідки вже надіслав своїм шанувальникам нові фото, передає Корупція.Стар

Ведучий програми "Снiданок з 1+1" полетів в далекі краї з сім'єю на відпочинок. Де саме Анатолій Анатоліч проведе свою відпустку поки що невідомо, але по знімках, які він встиг вже розмістити в Інстаграм, видно, що райське барвисте містечко. По дорозі до місця призначення теле-зірка сфотографував своїх маляток, які везли дитячі валізи довгим коридором аеропорту. Підписники назвали це фото милим, а дівчат, зображених на ньому, самостійними розумничками.

Потім Анатоліч поділився фотографіями краєвидів, що розкрилися перед ним по прильоту на відпочинок. Фоловери, не приховуючи легкої заздрості, визначили, що телеведучий відвіз сім'ю в рай, де їм пощастило провести деякий час. На крайньому знімку від Анатолія Анатоліча відображені його найулюбленіші у світі дівчинки — доньки Аліса і Лоліта.

Телеведучий поєднав чотири фото на одному колажі і виставив його в Інстаграм, після чого його діти, самі того не підозрюючи, викупалися в компліментах. Анатоліча і його дружину похвалили за те, що вони стильно одягають своїх дочок.

1474546489_anatolich 1474546498_deti 1474546510_deti-anatolicha