Зіркові скандали
Подобається

Скандал: Вагітна Ксенія Собчак привселюдно принизила Валерію (ФОТО)

22/09/2016     Автор: Катерина Гук
Скандал: Вагітна Ксенія Собчак привселюдно принизила Валерію (ФОТО)

«Нова хвиля-2016» увійде в історію як самий спокійний музичний захід літа. 

Ніяких гучних скандалів, на щастя організаторів, не сталося. Попсувала нерви колегам тільки Ксенія Собчак, яка в Сочі в черговий раз зчепилася з Валерією, передає Корупція.Стар

Вагітну Собчак в Сочі намагалися не турбувати, особливо в дні закриття фестивалю. Навіть її мати Людмила Нарусова боялася зайвий раз підійти до дочки. 

1474487318_2012-08-14_sobchak

З нею вона спілкувалася в основному вечорами за лаштунками, коли Ксюша збиралася в готель.

 – Ви не повірите, вона навіть мені не говорить, кого чекає! – бідкалася у гримерки дочки Людмила Борисівна. – А я хочу, щоб Ксенія народила двійню. 

Незважаючи на цікаве положення, Собчак не стала більш зговірливою і поступливою. У всякому разі, в плані роботи. 

Спочатку вона посварилася з телевізійниками, заснявшими її вихід з дамської кімнати, а потім зірвалася на свою давню опонентку – співачку Валерію. Їдкі слова Собчак на наступний день нівелював легендарний Стінг, запрошений виступити у фіналі «Нової хвилі». 

Побачивши Валерію, співак ледь не втратив дар мови: настільки він був вражений її красою. 

– У неї такі очі! – не втримався від компліменту співак. Так, на сцені, почувши слова нової пісні Валерії, Собчак презирливо посміхнулася.

А коли співачка закінчила виступати, не стрималася. – Незважаючи на вік і трьох дітей, її тіло все ще хоче любові! – заявила Ксюша перед багатотисячним залом. 

Валерія змінилася в обличчі, але залишила хамську витівку Собчак без відповіді. Не став активно захищати дружину і Йосип Пригожин. – У Собчак запитаєте, чому вона знову нас зворушує, – заявив продюсер. – Я не звертаю на неї уваги. У мене на Собчак уже давно виробився імунітет.