Новини про зірок
Подобається

Вражаюча правда: чому Регіна Тодоренко йде з «Орла і Решки» (ФОТО)

21/09/2016     Автор: admin
Вражаюча правда: чому Регіна Тодоренко йде з «Орла і Решки» (ФОТО)

Протягом двох років провідна і співачка Регіна Тодоренко «відкриває» нові міста і країни в програмі «Орел і решка». В останньому сезоні зірка зі своїм напарником Петром Романовим вирушила в навколосвітню подорож, яке забрало в неї багато часу і сил. І, судячи з усього, Регіна зважилася «піти у відставку», щоб присвятити себе іншим проектам і відносинам з продюсером Микитою Трякіної, передає Корупція.Стар

index

Схоже, 26-річна ведуча тревел-шоу «Орел та решка» Регіна Тодоренко втомилася колесити по світу в пошуках пригод. В інтернеті з'явилося оголошення про кастинг на роль ведучої в програму. Вакансія вже поширилася по соцмережах і викликала великий інтерес у користувачів.

18 вересня в соціальних мережах з'явилося привабливе оголошення. Продюсери шукають провідну-дівчину в програму «Орел і решка». Вона повинна бути не старше 28 років, мати відмінним почуттям гумору, знати англійську на побутовому рівні і вміти водити машину. Всього за два дні пост в «ВКонтакте» набрав майже 600 лайків, а в «Фейсбук» — 216.
Прекрасну половину «Фейсбуку» обурило вікове обмеження. Жінки зійшлися на думці, що в цій справі важливий не вік, а талант: «Чарівна та розумна 35-річна дівчина, яка не говорить дурне слово« бакси »і знає, що визначення« античний »ніяк не може ставитися до древньої Індії, цього проекту у великій пригоді б »,« А що, якщо ця 35-річна виглядає краще деяких 24-25-річних? »,« що за жахливе умова за віком! А кругозір, талант? ».
До речі, цілком можливо, шоу залишає зовсім не Регіна, а її напарник Петро Романов, і творці знову хочуть зробити дівочий тандем.