Солістка групи «Блестящие» здивувала своєю фігурою у купальнику (ФОТО)

21/09/2016     Автор: Катерина Гук
Солістка групи «Блестящие» здивувала своєю фігурою у купальнику (ФОТО)

Шанувальники не перестають захоплюватися підтягнутою фігурою артистки.

Солістка групи "Блестящие" Надя Ручка вирушила в подорож до Таїланду, передає Корупція.Стар

Зараз дівчина чудово проводить час на острові Пхукет. Судячи по знімках, співачка часто буває на пляжі і ділиться з шанувальниками яскравими знімками в купальнику.

snimokiv snimokav snimok 399655

Шанувальники не перестають захоплюватися підтягнутою фігурою артистки. Проте один з кадрів викликав обговорення. На фотографії вона відображена в стрибку, де чітко видно, що худі ребра артистки сильно випирають.

Судячи з усього, схуднути Наді допомогли регулярні тренування в спортзалі. Солістка групи "Блестящие" говорила про те, що не дотримується дієти. Вона регулярно відвідує спортзал, щоб завжди залишатися у формі і не зловживає висококалорійними продуктами.

 Артистка зізналася, що робить це не заради стрункої фігури, а в першу чергу для здоров'я. Надя воліє дотримуватися здорового способу життя і намагається залишатися приблизно в звичному для себе вазі. Колись у юності вона набрала зайві кілограми. Це настільки схвилювало артистку, що вона пішла на відчайдушні заходи – вирішила у що б то не стало повернутися до звичних форм. Однак це мало не призвело до сумних наслідків.

Надя не повідомила своїм прихильникам, з ким вона проводить час на відпочинку. Цілком можливо, вона вирушила в Таїланд разом зі своїм обранцем. Співачці припали до душі погода і клімат острова. "Обожнюю шторм… Він тут кожен день! Головне, підібрати надійний купальник, щоб від душі побешкетувати", — писала артистка.