Новини про зірок
Подобається

«Модник з троєщини»: Макс Барських здивував несподіваним іміджем (ФОТО)

21/09/2016     Автор: Катерина Гук
«Модник з троєщини»: Макс Барських здивував несподіваним іміджем (ФОТО)

Макс Барських оголосив дату релізу нового альбому "Тумани" (23 вересня). У цей же день відбудеться прем'єра заголовного треку з альбому.

Спеціально для релізу альбому була створена фотосесія, яка ілюструє його атмосферу. Продюсер артиста режисер Алан Бадоєв називає цей стиль "Нео-Гоп", передає Корупція.Стар

"Альбом "Тумани" був написаний на мові серця під покровом любові і розставання, на грані радості й печалі, в моменти щастя і самотності. Я вдячний натхненню за кожне слово, кожну ноту і кожен звук, подарований мені в різні моменти дня і ночі. Спасибі Всесвіту за досвід, яким я можу поділитися. Я відпускаю все, про що мовчав, і йду назустріч Новій Главі свого життя…", – коментує співак.

3_226 2_545 1_1057

"Новий альбом Макса "Тумани" – це поєднання мелодій і сентиментальних тем 90-х з сучасним танцювальним звуком. Подібний синтез можна спостерігати і в модній індустрії світу. Наприклад, популярні бренди Vetements, Гоша Рубчинський вже кілька сезонів надихаються темами 90-х, виводячи підлітковий стиль з підворіть на подіум. При створенні концептуального віжуал для Макса наша команда надихалася духом "троєщинських модників", таких собі небезпечних хлопців з сусіднього двору. Іншими словами, "нео-гоп" – новий, модний гопник. Наш герой – це романтичний хлопець, оточений спортом, хорошою музикою і небезпекою. У нього, як у будь-якого лиха бою закохуються найкрасивіші дівчата. Він мріє вирватися з підворіть і стати кимось у великому місті", – розповів Алан Бадоєв.