А груди все ті ж: Анна Семенович показала інтимний архівний знімок (ФОТО)

21/09/2016     Автор: Катерина Гук
А груди все ті ж: Анна Семенович показала інтимний архівний знімок (ФОТО)

Співачка поділилася знімком, який був зроблений ще до початку її музичної кар'єри в 2002 році.

Сьогодні екс-солістка групи "Блестящие" розвіяла сумніви публіки з приводу своїх грудей, передає Корупція.Стар

Анна Семенович володіє розкішним бюстом, правда, у навколишніх нерідко виникали думки на рахунок того, що у співачки стоять силіконові імплантати, і груди її не справжні. 

1474458863_semenovich-1

Ненароком Семенович перекреслила домисли людей, виклавши в Instagram стару фотографію з особистого архіву. На цьому знімку Ганна тоді ще 22-річна фігуристка відображена танцюючою і бюст у неї такі ж, як і зараз, а ось фігура була більш витонченою.

Підписала артистка архівне фото так: "Дивіться, що я знайшла! Гуляємо на весіллі друзів в Пітері 2002 рік!!! Я в танці під циганську скрипку з моїм хорошим другом! Тут я абсолютно щаслива, вільна і безтурботна і як завжди живу в танці. Це момент, коли я закінчила займатися фігурним катанням і ще не знаю, що мені належить великий шлях у шоу-бізнесі. Можна сказати, що це мій перший відпустку після 18 років спорту, і в той етап я трохи розгубилася і не знала, чим займатися далі в житті, але я завжди йшла за своїм серцем і завжди вірила, що за поворотом мене чекає все найкраще.".


В коментарях мають місце бути виключно дебати, що відносяться до пишних форм Анни Семенович. Користувачі соцмережі ніяк не можуть змиритися — довгі роки все помилково вважали, що співачка зробила собі величезні груди з допомогою пластики.