Зірка тижня
Подобається

Син Таїсії Повалій публічно зізнався красуні Лані в коханні (ФОТО)

20/09/2016     Автор: Катерина Гук
Син Таїсії Повалій публічно зізнався красуні Лані в коханні (ФОТО)

Сьогодні дружина співака відзначає свій День народження, з чим він привітав її в Інстаграмі.

Зірки намагаються приховувати своє особисте життя за сімома замками, а також не показувати близьких і улюблених людей, які не є медійними особами, передає Корупція.Стар

Сьогодні Денис Повалій зробив виняток і виставив у соцмережі колаж з фотографією його дружини Лани. Все це не просто так, музикант таким чином привітав дружину з Днем народження. 

1474372164_povaliy

Він написав під фото:

"Така різна, така добра і чуйна, ніжна, турботлива і найулюбленіша Лана!!! Вітаю тебе з днем народження!!! Бажаю тобі міцного здоров'я, натхнення, гармонії в душі і, звичайно ж, кохання! Спасибі тобі за те, що ти приносиш світло в моє життя!".

1474372104_lana

Підписники сина Таїсії Повалій підтримали і долучилися до привітань, адресованим неймовірної красуні Лані. У зворушливому визнання Дениса простежується, то які ніжні і щирі почуття наповнюють його серце по відношенню до другої половинки.


Нагадаємо, раніше Денис Повалій показував в соціальній мережі своє весільне фото з особистого архіву, яке він розмістив для того, щоб привітати дружину з річницею весілля і ще раз зізнатися їй у коханні.